We are Hiring!

Η MyIP net-Works εταιρία Πληροφορικής και Επικοινωνιών με έδρα την Ξάνθη
ζητά πτυχιούχο Πληροφορικής για στελέχωση του τμήματος πωλήσεων.
Απαραίτητες γνώσεις:

* Άριστη γνώση αγγλικών
* Βασικές γνώσεις δικτύων και πρωτοκόλλων MAC, IP, TCP, UDP, HTTP, SSL
* Βασικές γνώσεις κατασκευή ιστοσελίδων με κάποιο CMS (Joomla, Drupal,
Wordpress)

Πληροφορίες – Βιογραφικά αποκλειστικά στο chalatas@myip.gr

Backups – Αντίγραφα ασφαλείας

Για άλλη μια φορά θα θέλαμε να τονίσουμε την σημαντικότητα των Backup.


Τα backups (αντίγραφα ασφαλείας) είναι αυτά που θα μας σώσουν από μια καταστροφή είτε αυτή οφείλεται σε λάθος χειρισμό είτε σε αστοχία υλικού.
Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τη λήψη καθημερινών Backup, για όλους τους πελάτες μας, για τη διασφάλιση των δεδομένων τους.
Η λήψη των Backup γίνεται σε καθημερινή βάση και αποθηκεύεται σε υποδομή διαφορετική από εκείνη που τρέχουν τα Live συστήματα μας, για μεγαλύτερη ασφάλεια. Πολιτική μας είναι να κρατάμε στα shared hosting πακέτα, 7 διαδοχικά ημερήσια backup δηλαδή 7 ημέρες πίσω από την εκάστοτε τρέχουσα ημερομηνία και 6 μηνιαία backups (τα λεγόμενα Archives), δηλαδή και ένα backup ανά ένα μήνα μέχρι και 6 μήνες πίσω.


Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπόψη μας, έχουμε υλοποιήσει δωρεάν μια νέα υπηρεσία αντιγράφων ασφαλείας, η οποία είναι διαθέσιμη, πλέον, για όλους τους πελάτες μας σε όλα τα πακέτα hosting, είτε στα cloud hosting είτε resellers είτε στα Semi Dedicated πακέτα μας.

Μπορείτε μόνοι σας να κάνετε από το cPanel restore (επαναφορά) ή download – να κατεβάσετε δηλαδή κάποιο backup τοπικά στον υπολογιστή σας μέσω του JetBackup εντός του cPanel.

Όπως θα έχετε δει μέσα από το cPanel υπάρχουν οι επιλογές :

Full Account Backups 
File Backups
Cron Job Backups
DNS Zone Backups
Database Backups
E-Mail Backups
SSL Cert Backups
Settings

Full Account Backups
Η επιλογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να μπορεί να επαναφέρει μόνος του ένα Full Backup από προηγούμενη ημερομηνία.
Πατώντας στο μενού θα εμφανιστεί μια λίστα με τα διαθέσιμα Backup ανά ημερομηνία.
Επίσης, υπάρχει η επιλογή να κατεβάσει ο χρήστης ένα Full Backup. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να γίνει Generate Download. Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα εμφανιστεί η επιλογή Download.


File Backups

Η επιλογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να επαναφέρει μόνος του ένα μόνο αρχείο ή ένα μόνο φάκελο.
Πατώντας το μενού αυτό, θα εμφανιστεί μια λίστα με τα διαθέσιμα Backup ανά ημερομηνία. Επιλέγουμε File Manager από την διαθέσιμη ημερομηνία και από την λίστα που θα μας εμφανιστεί επιλέγουμε το φάκελο ή το αρχείο που θέλουμε να επαναφέρουμε και πατάμε Restore Selected Files.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κατεβάσουμε μεμονωμένα αρχεία η φακέλους επιλέγοντας Download Selected Files. Μόλις ετοιμαστεί το αρχείο θα εμφανιστεί ένα link στα δεξιά της οθόνης.

Cron Job Backups
Η επιλογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να επαναφέρει μόνος του ένα Cron Job (προγραμματισμένες ενέργειες) που μπορεί να έσβησε κατά λάθος.

DNS Zone Backups
Η επιλογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να επαναφέρει μόνος του τις εγγραφές της DNS ζώνης για το domain name του.

Database Backups

Η επιλογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να επαναφέρει μόνος του μια βάση δεδομένων επιλέγοντας από τα διαθέσιμα backup ανά ημερομηνία.
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ο χρήστης να κατεβάσει μια βάση στον υπολογιστή του. Πατώντας Generate Download μετά από λίγο θα παραχθεί ένας σύνδεσμος για να κατεβάσει το αρχείο.

E-Mail Backups

Η επιλογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να επαναφέρει μόνος του τα περιεχόμενα ενός λογαριασμού email επιλέγοντας από τα διαθέσιμα backup ανά ημερομηνία.

SSL Cert Backups

Η επιλογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί να επαναφέρει μόνος του το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL σε περίπτωση απώλειας ή γενικώς κάποιου προβλήματος.

Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή Queue όπου μπορείτε να δείτε την κατάσταση από τις ενέργειες σας. Και τέλος η επιλογή Settings σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις ενέργειες που εκτελέστηκαν.

Όπως πάντα εμείς είμαστε στην διάθεση σας για κάθε βοήθεια σχετικά με το backup και με άλλα θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες μας.

Νέα πακέτα web hosting

Νέα πακέτα Cloud Web Hosting

Εφόσον οι ανάγκες αυξάνονται, τόσο σε χώρο, κίνηση αλλά και σε πόρους  δημιουργήσαμε νέα πακέτα φιλοξενίας web hosting τα οποία δίνουν περισσότερο χώρο, περισσότερη μηνιαία κίνηση, περισσότερους πόρους και νέα features σε χαμηλότερη τιμή!

Τα νέα πακέτα αφορούν φιλοξενία σε Enterprise SSD Servers με cPanel, CloudLinux, WordPress Management Tools και Softaculous Auto Installers. Τα νέα πακέτα εχουν ως εξής:

Personal2 με 2GB χώρο στο δίσκο, 50GB traffic και τιμή  4.83€ / μήνα και έως 43% έκπτωση
Personal5 με 5GB χώρο στο δίσκο, 100GB traffic και τιμή 7,5€  / μήνα και έως 43% έκπτωση
Business10 με 10GB χώρο στο δίσκο, 200GB traffic και τιμή 13,41€ / μήνα και έως 43% έκπτωση
Business20 με 20GB χώρο στο δίσκο, 400GB traffic με 21,83€ / μήνα και έως 43% έκπτωση

Δείτε αναλυτικά τα πακέτα μας εδώ

Όσοι πελάτες επιθυμούν μπορούν να αναβαθμίσουν στα νέα μας πακέτα ή να κρατήσουν το παλαιό τους πακέτο.

Αν επιθυμείτε να μεταφερθείτε σε κάποιο από τα νέα πακέτα μας θα πρέπει να μας ανοίξετε ενα ticket στο Support Σύστημα μας ζητώντας την μεταφορά. Σημειώστε οτι μπορείτε να μεταφερθείτε σε πακέτο μεγαλύτερης αξίας οποιαδήποτε στιγμή καταβάλλοντας τη διαφορά.

Η νέα πολιτική διασφάλισης προσωπικών δεδομένων

Πριν τον κανονισμό προστασίας δεδομένων νοιαζόμασταν για τα προσωπικά σας δεδομένα και την ασφάλειά τους.

 

Ασφαλίζοντας τα αρχεία σας και προσφέροντας security inspections, δωρεάν πιστοποιητικά ssl και πλήρη ασφάλεια γύρω από τα πακέτα φιλοξενίας και τους servers (Secured Ciphers, Firewalls, Intrusion Detection, Web Application Firewalls, Automated Updates) προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο ασφαλές προϊόν.

Μαζί με αυτά προσφέραμε ήδη υπηρεσίες για να σας βοηθήσουμε να έχετε μία secured ιστοσελίδα / περιβάλλον χρήσης (malware scanners, PCI Compliance scanners).

Μαζί με οδηγούς για την ασφάλεια των σελίδων σας, και του wordpress που είναι το πιο διαδεδομένο hosting platform.

 

Με το νέο κανονισμό δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολλά, αλλάξαμε την πολιτική διασφάλισης των προσωπικών σας δεδομένων ώστε εναρμονίζεται με τον νέο κανονισμό GDPR. Και δημιουργήσαμε πολιτικές ασφαλείας για την τήρηση των δεδομένων, την ασφάλεια των servers, την κρυπτογράφηση που χρησιμοποιούμε και τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε προς εναρμόνιση όχι μόνο με το GDPR αλλά και με το ISO 27001.

 

Διαβάστε τη νέα μας πολιτική.

 

 

google-chrome-http-not-secure

Chrome: Μη ασφαλή τα sites χωρίς SSL από τον Ιούλιο 2018

Αλλαγές στον Chrome

Νέες αλλαγές έρχονται στον Chrome από την Google τον ερχόμενο Ιούλιο. Από την έκδοση Chrome 68 κι έπειτα, σε όσα sites δεν χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση HTTPS θα εμφανίζεται η ένδειξη «Μη ασφαλές» (Not secure). Read More

Προσφορά καλοκαιριού με έκπτωση στα διετή πακέτα και δωρεάν SSL!

Φέτος η καλοκαιρινή προσφορά περιλαμβάνει μεγάλη έκπτωση σε όλα τα διετή πακέτα φιλοξενία και δωρεάν πιστοποιητικό SSL για καλύτερο SEO!

Αναλυτικά οι τιμές των πακέτων διαμορφώνονται ως εξής:

Starter 2 χρόνια τιμ 92,00€

Senior 2 χρόνια τιμή 123,00€

Business 2 χρόνια τιμή 226,00€

Enterprise 2 χρονια τιμή 369,00€

 

Η προσφορά ισχύει έως τις 30/08/2017

Για να ενεργοποιήσετε την προσφορά χρησιμοποιήστε το κουπόνι “Summer2017” κατα την αγορά σας η ενημερώστε μας να  την προσθέσουμε εμείς.

 

Καλό καλοκαίρι!

Πληρωμές με Bitcoin

Πληρωμές με Bitcoin

Bitcoin
Το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα, μοιάζει με εικονικά μετρητά. Είναι αποκεντρωμένο και έχει μηδενικά ή πολύ χαμηλά τέλη. Αντίθετα με το Δολλάριο ή το Ευρώ, δεν εκδίδεται ούτε ελέγχεται από κάποια κυβέρνηση ή θεσμικό όργανο. Το Bitcoin είναι νόμισμα μιας peer-to-peer κοινότητας. Οι πληρωμές, αντί να περάσουν πρώτα από μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, πραγματοποιούνται απευθείας από πρόσωπο σε πρόσωπο.

Read More