Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά φιλοξενίας ιστοσελίδων

speedometer Απόδοση


LiteSpeed API – Supercharging PHP

Το Apache mod_lsapi είναι ένα module βασισμένο στο LiteSpeed Technologies API για PHP, Ruby και Python. Προσφέρει έξοχη απόδοση, χαμηλό αποτύπωμα μνήμης συνδυασμένο με μεγάλη ασφάλεια και υποστήριξη για opcode caching.

Opcache – Το ενσωματωμένο σύστημα λανθάνουσας μνήμης της PHP

Το OPcache βελτιώνει την απόδοση της PHP αποθηκεύοντας precompiled script bytecode στην κοινόχρηστη μνήμη, ως εκ τούτου δεν χρειάζεται η PHP να εκτελεί από την αρχή τα script για κάθε αίτημα.

OptimumCache στους SSD

Με το OptimumCache, τα αρχεία φορτώνονται από την cache του filesystem. Με αυτό, το σύστημα παρακάμπτει το disk IO, αυξάνοντας δραματικά τον χρόνο διαβάσματος του αρχείου ενώ μειώνει τον φόρτο εργασίας του σκληρού δίσκου.

analytics Σταθερότητα


Η χρήση του CloudLinux και του KernelCare

Γιατί CloudLinux;

Το CloudLinux έγινε το πρώτο εμπορικά υποστηριζόμενο λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο για παροχείς φιλοξενίας. Το CloudLinux έχει λάβει αρκετά βραβεία και έχει επαινεθεί από εκατοντάδες shared hosting providers λύνοντας τα προβλήματα σταθερότητας τους.

Προνόμια CloudLinux:

  • Απομονώνει τους χρήστες τον έναν από τον άλλον για την αποφυγή του “bad neighbor effect”
  • Αποτρέπει τους χρήστες από το να βλέπουν αρχεία ρυθμίσεων, αρχεία άλλων χρηστών και άλλες προσωπικές πληροφορίες
  • Αφήνει τον χρήστη να επιλέξει την έκδοση PHP που επιθυμεί 4.4, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.X

KernelCare

Οι Linux servers πρέπει να επανεκκινούνται συχνά για να αποτραπούν θέματα ασφαλείας που εμφανίζονται στον kernel. Αυτές οι επανεκκινήσεις συνήθως γίνονται σε off-peak ώρες προκαλώντας downtime. Το να μην γίνονται επανεκκινήσεις μπορεί να είναι καταστροφικό, και να οδηγήσει σε σοβαρά θέματα ασφαλείας. Με το KernelCare, οι αναβαθμίσεις ασφάλειας εφαρμόζονται αυτόματα, στο σύστημα που τρέχει, χωρίς downtime – αφαιρώντας την ανάγκη για επανεκκίνηση.

shield Ασφάλεια


Χρήση κρυπτογράφησης παντού.
Εξαναγκάζουμε τη χρήση SSL οπουδήποτε είναι δυνατόν όπως

  • Ιστοσελίδα & Σύστημα πελατών
  • cPanel / WHM Access
  • FTP και Email (IMAP/POP/SMTP)

ModSecurity

Χρησιμοποιούμε τους mod_security κανόνες ασφαλείας της Atomicorp και επιπλέον κάποιους κανόνες ασφαλείας φτιαγμένους για CMS συστήματα όπως WordPress, Drupal και Joomla.

Οι κανόνες μας εντοπίζουν και αποτρέπουν επιθέσεις όπως

Site Defacement and Comment SpamXML AttacksAdvanced Persistent Threats
Web Application VulnerabilitiesSQL Injection, Cross Site ScriptingRecursion Attacks
Malware UploadsAdvanced CSRF AttacksData Theft and Information Leakage
Rootkits and MalwareFile and Code InjectionDenial of Service Attacks
Cookie and Credential Theft

Ασφάλεια CageFS

Το CageFS είναι ένα εικονικό file system και ένα σύνολο από εργαλεία που περιορίζουν κάθε χρήστη στον χώρο του. Κάθε χρήστης έχει το δικό του πλήρως λειτουργικό CageFS, με όλα τα αρχεία συστήματος, εργαλεία, κλπ.

Τα προνόμια του CageFS είναι

  • Μόνο ασφαλή binaries είναι διαθέσιμα στον χρήστη, κάνοντας δυσκολότερο σε κάποιον επιτιθέμενο να εκμεταλλευτεί το σύστημα
  • Ο χρήστης δεν μπορεί να δει άλλους χρήστες, τα αρχεία τους ή τα δεδομένα τους πουθενά,  τα αρχεία ρυθμίσεων του server, π.χ. του Apache και τις διαδικασίες άλλων χρηστών

Έτσι, ένας κακόβουλος χρήστης ή ένας χρήστης που έχει πέσει θύμα hacking δεν μπορεί να βλάψει το υπόλοιπο σύστημα και τους χρήστες του.

headset Υποστήριξη


Η υποστήριξη είναι σημαντική και ίσως η #1 προτεραιότητα των περισσότερων πελατών. Αν και βάζουμε τα δυνατά μας να λειτουργούν άψογα οι υπηρεσίες μας, μπορεί να συναντήσετε κάποιο πρόβλημα όταν δουλεύετε πάνω σε κάποιο project και χρειαστεί να μας ρωτήσετε. Δεν είστε μόνος/η! Είμαστε πάντα έτοιμοι να λύσουμε το πρόβλημα σας  και να απαντήσουμε στην ερώτηση σας 24 ώρες το 24ωρο.