Συχνές Ερωτήσεις

Οι συχνότερες ερωτήσεις στην αγορά των υπηρεσιών μας.

Τι διαφορετικό προσφέρετε από τους υπόλοιπους hosters;

Η MyIP net-Works προσφέρει enterprise υπηρεσίες για enterprise απαιτήσεις.

Με εμάς είστε σίγουροι πως:

  • η σελίδα σας θα είναι διαθέσιμη διαρκώς
  • πάντοτε θα υπάρχουν οι απαραίτητοι πόροι να εξυπηρετήσουν εσάς και τους πελάτες σας
  • τα δεδομένα σας θα είναι ασφαλή γιατί χρησιμοποιούνται οι πιο αποδοτικές μέθοδοι για την φύλαξη των αρχείων αλλά και σε φυσικό επίπεδο γιατί το Datacenter πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που ορίζει ο το γερμανικό κράτος.
  • θα έχετε άμεση υποστήριξη και αξιόλογη βοήθεια στο πρόβλημα σας
  • Θα εξυπηρετείστε από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό για την άμεση επίλυση του προβλήματος σας
  • Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε ακόμη και αν οι απαιτήσεις σας γίνουν πολύ μεγάλες χωρίς να χρειαστεί να αναζητήσετε άλλους συνεργάτες. Η MyIP net-Works φιλοξενεί sites που μπορεί να έχουν και εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.
  • Υπάρχει πλήρης γκάμα υπηρεσιών για οποιαδήποτε ανάγκη. Domains, SSL Certificates, Management Services, Shoutcast, Dedicated Servers και Colocation σας επιτρέπουν να κάνετε τις επιλογές που επιθυμείτε στο ηλεκτρονικό κομμάτι της επιχείρησης σας.
  • Οι τιμές που αναφέρονται στο site είναι ξεκάθαρες, δεν περιλαμβάνουν κρυφές χρεώσεις και δεν σας δεσμεύουν.
  • Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα εργαλεία της αγοράς όπως είναι το CPanel και το Softaculous που σας προσφέρουν τεράστια ευκολία και ευελιξία χωρίς να απαιτούνται εξειδεικευμένες γνώσεις.

θέλω να στήσω μια δυναμική σελίδα. Προσφέρετε κάποια εργαλεία;

Προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία στις τελευταίες εκδόσεις τους ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή επιθυμείτε.

Θέλω μια παλαιότερη έκδοση php γιατί η εφαρμογή μου είναι παλιά. Γίνεται;

Με την βοήθεια του CloudLinux σας προσφέρουμε 4 διαφορετικές εκδόσεις php. Ξεκινώντας απο την έκδοση 5.2 έως την 5.5 μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποια έκδοση θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την σελίδα σας. Στην Knowledgebase μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες οδηγίες για το πως θα χρησιμοποιήσετε αυτή την επιλογή.

Προσφέρετε Unlimited Web Hosting

Όχι δεν προσφέρουμε και δεν πρόκειται να προφέρουμε ποτέ. Απλά γιατί δεν υπάρχει απεριόριστο network traffic, δίσκοι με απεριόριστη χωρητικότητα και επεξεργαστές με απεριόριστη ισχύ… Οι πάροχοι που προσφέρουν “απεριόριστη” κίνηση δεδομένων ή “απεριόριστο” χώρο στο δίσκο στους servers τους, περιορίζουν το διαθέσιμο bandwidth αν ξεπεράσετε το μέσο όρο κίνησης. Mε τον “απεριόριστο” χώρο επίσης ο πάροχος θέτει περιορισμούς στα inodes (στον αριθμό των αρχείων που μπορούν να δημιουργηθούν) και στον τύπο των αρχείων που μπορείτε να ανεβάσετε (πχ όχι backup, videos, μουσική κ.α.). Φανταστείτε να παραφορτώνετε το λογαριασμό σας με “απεριόριστα” sites, ο server είναι αναπόφευκτο ότι θα αρχίσει να δυσλειτουργεί με τη λογική ότι φιλοξενεί και άλλους τέτοιου είδους λογαριασμούς με “απεριόριστες” δυνατότητες στο ίδιο φυσικό μηχάνημα. Με ότι αυτό συνεπάγεται όταν στο ίδιο φυσικό μηχάνημα υπάρχουν πακέτα με χαμηλή κίνηση, υψηλή, και όλα “απεριόριστα” κάνοντας το server να “γονατίζει” μιας και που δεν υπάρχει μία κατηγοριοποίηση, μια “τάξη” για κάθε είδους διαφορετικό πακέτο αλλά όλα μαζί ανεξαρτήτως πόρων βρίσκονται στο ίδιο server.

Πως προστατεύονται τα δεδομένα μου; Υπάρχει περίπτωση να τα χάσω;

Τα δεδομένα σας προστατεύονται με την χρήση συστημάτων RAID στα μέσα αποθήκευσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε περισσότερους από 1 δίσκους ώστε να μπορούμε να τα ανακτήσουμε σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα.

Αν χαλάσει ο σκληρός δίσκος του server θα χάσω τα δεδομένα μου;

Όχι δεν χάνετε τα δεδομένα σας! Με την χρήση συστήματος RAID (RAID1-mirroring) σε όλους τους servers είναι αδύνατον να χαθούν ή καταστραφούν τα δεδομένα σας! Επιπλέον δημιουργούνται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που μας επιτρέπουν να ανακτήσουμε τα δεδομένα σας ακόμα και σε ολοκληρωτική καταστροφή του server.

Πως ακριβώς λειτουργεί το backup;

To backup λαμβάνει χώρα καθημερινά το ξημέρωμα σε εξωτερικό σύστημα που βρίσκεται εκτός του datacenter για μέγιστη ασφάλεια. Επιπλέον φυλάσσονται backups 7 ημέρες πίσω ώστε να μεγιστοποιηθεί η πλήρης ανάκτηση σε περίπτωση καταστροφής. Η πρωτοπορία της MyIP net-Works είναι δυνατότητα να γίνονται backup ακόμα και τα μεγαλύτερα πακέτα μας χωρίς να επηρεάζεται η σταθερότητα του server. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση του συστήματος Backup4 το πρωτοπόρο σύστημα backup που σχεδίασε η MyIP net-Works για τους πελάτες της!

Υπάρχει κάποιο εργαλείο εγκατάστασης προγραμμάτων;

Χρησιμοποιούμε το Softaculοus. Μπορείτε με μερικά clicks και σε μηδενικό χρόνο να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε script επιθυμείτε.

Έχετε κάποια άλλη ερώτηση; Μπορείτε να δείτε το Knowledgebase.