Γιατί να προτιμήσω την MyIP net-Works;

Αξιοπιστία & Διαθεσιμότητα

Η MyIP ανακοινώνει ανοιχτά τον χρόνο διαθεσιμότητας των υπηρεσιών της. Για τα έτη 2007-2012 η διαθεσιμότητα ξεπέρασε το 99.7% για τις υπηρεσίες και το 99.99% για το δίκτυο.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των δεδομένων για εμάς είναι αδιαπραγματευτο ζητούμενο και το επιτυχγάνουμε με τις αρτιότερες εγκαταστάσεις των Datacenters μας που είναι εναρμονισμένα με τα Ευρωπαϊκά και Γερμανικά πρότυπα.

Δυνατότητα δοκιμής

Δοκιμάστε τώρα τις υπηρεσίες μας χωρίς καμία επιβάρυνση για 1 μήνα. Εαν δεν μείνετε ευχαριστημένοι δεν μας οφείλετε τίποτα.

Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική χωρίς κρυφές χρεώσεις

Οι τιμές που αναγράφονται σε αυτό το site περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και δεν προϋποθέτουν αγορά άλλων υπηρεσιών ή αναγκαστική παραμονή στην υπηρεσία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που αναγράφεται εξ΄ αρχής.

Πληθώρα υπηρεσιών

Η MyIP net-Works σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ώστε να καλύψει 100% τις ανάγκες σας στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και Datacenter.

Άριστα καταρτισμένο προσωπικό

Βιάζεστε; Έχετε κάποιο δύσκολο πρόβλημα; Χρειάζεστε κάποιον να σας συμβουλέψει; Η MyIP net-Works διαθέτει προσωπικό με υψηλό και ευρύ επίπεδο γνώσεων ώστε να σας βοηθήσει γρήγορα να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Επίσημοι καταχωρητές

Η MyIP net-Works είναι εγκεκριμένος καταχωρητής ονομάτων χώρου απο την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).


Διαβάστε τις συχνότερες Ερωτήσεις και Απαντήσεις (FAQ) για τις υπηρεσίες μας.