Ασφάλεια συναλλαγών & δεδομένων

H MyIP net-Works πιστεύει στην ελεύθερη και ανώνυμη επικοινωνία για αυτό και χρησιμοποιεί πιστοποιητικά ασφαλείας σε κάθε επικοινωνία με τους πελάτες της ώστε να επιτευχθεί ασφάλεια και εμπιστοσύνη στην επικοινωνία.

για αυτό και δεν αφήσαμε τίποτα στη τύχη

Η σελίδα μας (https://www.myip.gr), το σύστημα πελατών μας (https://clients.myip.gr), όλοι οι servers,
όπως επίσης και:

Η σύνδεση με το cPanel, το Webmail, To Dav, η σύνδεση με τοπικό μηχάνημα (Map network drive), η σύνδεση email είτε POP3 είτε IMAP, ακόμα και το FTP,

όλα προστατευμένα με πιστοποιητικά ασφαλείας SSL για όλες τις υπηρεσίες και όλους τους servers  ανεξαιρέτως.

Επίσης σε επίπεδο χρήστηπροστατεύουμε με firewall τους λογαριασμούς από επιθέσεις hijacking ή υποκλοπής κωδικών.
Όπως επίσης σε επίπεδο εφαρμογής προστατεύουμε τις σελίδες με web app firewall ενδιάμεσα, το γνωστό Mod Security.

Οπουδήποτε υπάρχει πιστοποιητικό ασφαλείας, είναι υπογεγραμμένο απο εταιρία παροχής πιστοποιητικών ρίζας (Certificate Authority) και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε απολύτως κανένα πρόβλημα και καμία προειδοποίηση από τον browser για τυχόν μη έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας.

Σε περίπτωση που ο browser σας προειδοποιήσει για μη έγκυρο πιστοποιητικό ασφαλείας καθώς βρίσκεστε σε κάποιο από τα συστήματα εξυπηρέτησης πελατών της MyIP net-Works τότε παρακαλείστε να διακόψετε αμέσως τις εργασίες (για λόγους ασφαλείας) και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για περαιτέρω διερεύνηση στο τηλέφωνο 215-215-4722 & 25410-68185.

Η Maxmind διασφαλίζει για εμάς την έγκυρη παραγγελιοληψία, γι’ αυτό είμαστε σε θέση να εκτελούμε άμεσα τις παραγγελίες των πελατών μας χωρίς να χρειαζόμαστε επιπλέον επιβεβαίωση στοιχείων.

Η χρέωση των πιστωτικών καρτών γίνεται με την εγγύηση της Moneybookers, πρωτοπόρο εταιρία παροχής τραπεζικών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου. Επίσης συνεργαζόμαστε με την γνωστή σε όλους PayPal και με τις Ελληνικές τράπεζες, Τράπεζα Πειραιώς και Eurobank.

Η MyIP net-Works θέλει να διαβεβαιώσει τους πελάτες της ότι τα δεδομένα των πελατών της φιλοξενούνται σε περιβάλλον υψίστης ασφαλείας τόσο σε φυσικό όσο και σε ηλεκτρονικό επίπεδο. Σε καμία περίπτωση τα δεδομένα σας ή η επικοινωνία σας με τους servers δεν εκτίθενται σε τρίτους και η επικοινωνία των εσωτερικών συστημάτων της MyIP net-Works είναι επίσης κρυπτογραφημένη για μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων.

Ενημερωθείτε για το πρωτόκολλο SSL