Υποδομή Δικτύου και συστημάτων

Η MyIP net-Works πρωτοπόρος στις δικτυακές επικοινωνίες, ηγείται των εξελίξεων και προσφέρει πάντοτε αξιόπιστες και συμφέρουσες διαδικτυακές υπηρεσίες. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας και την άρτια εκπαίδευση των συνεργατών της.

Ο εξοπλισμός της MyIP net-Works είναι εγκατεστημένος στην Νυρεμβέργη, Γερμανία. Η συνολική διασυνδεσιμότητα του Datacenter φτάνει τα 420Gbps και συνδέεται με Noris Network, Deutsche Telekom, LambdaNet, DE-CIX, Tiscali, KPN EuroRings, Verizon, Level3 και N-IX.

To Datacenter πληρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που θέτει ο γερμανικός νόμος και καθίσταται ασφαλές, αξιόπιστο και φιλικό προς το περιβάλλον εκπέμποντας τους λιγότερους δυνατούς ρύπους, και μηδενική εκπομπή αερίων που βλάπτουν το όζον. Το διαβαθμισμένο περιβάλλον προσφέρει μέγιστη προστασία στα δεδομένα που φιλοξενούνται στους servers. Οι πολλαπλές οδεύσεις διασυνδεσιμότητας προσφέρουν διαθεσιμότητα που ζηλεύουν και οι μεγαλύτεροι ISPs στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Med Nautilus προσφέρουμε λύσεις Colocation σε Datacenter στην Αθήνα. Το latency από οποιοδήποτε δίκτυο στην Ελλάδα δεν ξεπερνά τα 25ms! Η Med Nautilus διαθέτει το αρτιότερο και πιο σύγχρονο Datacenter στην Ελλάδα με συνδεσιμότητα με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς παρόχους.Η MyIP διαθέτει επίσης εξοπλισμό στις ΗΠΑ και στην Αγγλία, διατηρώντας όμως ένα μικρό μέρος του εξοπλισμού κυρίως για την σωστότερη συνδεσιμότητα με τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Η βάση της MyIP βρίσκεται στην Ξάνθη όπου βρίσκεται βασικός εξοπλισμός για τον έλεγχο και την συντήρηση του παραπάνω εξοπλισμού και την ορθή λειτουργία της επιχείρησης.

Σταθερά πλέον η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών της MyIP net-Works αγγίζει το 99.97% του συνολικού χρόνου για το 2009, 2010, 2011 και 2012.
Σε παρόμοια επίπεδα κινήθηκε η διαθεσιμότητα τις προγούμενες χρονιές. Για το 2007 οι υπηρεσίες μας ήταν διαθέσιμες για το 99.8% του χρόνου και το 2008 για το 99.96%.